Cautare

5051 de rezultate pentru "rezultate ex suplinire 2010 suceava" (3.53 secunde)
Daca sefii institutiei au incasat sume cu patru cifre, cei mai mici (care nu au avut rezultate deosebite) s-au multumit cu cate 200 de lei, iar o singura persoana a primit doar 59 de lei.
Romania a inregistrat rezultate semnificativ mai bune, in timp ce in Europa de Vest au scazut vanzarile de telefoane mobile", se arata in raportul France Telecom.
Menirea institutiei este de a veghea la respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilitati, in sensul Conventiei ONU ratificate de tara noastra prin Legea 221/2010.
in acest moment normele metodologice de aplicare a legii 151/2010 si in ce stadiu, stiut fiind ca la inceputul anului trecut ele au existat, au fost puse in dezbatere, au fost contestate de către societatea civila, mai putin consultata, desi legea prevede participarea lor si apoi retrase pana la aceasta dată.
Intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul Primariei Sibiu, propunerea PSD-PNL-UDMR pentru scaunul de premier al Romaniei, a taxat declaratiile recente ale sefului statului, cel care in aceeasi zi, la o televiziune, a declarat ca economia romaneasca va reveni pe crestere in al doilea trimestru al lui 2010, pentru ca ulterior sa spuna la TVR, ca redresarea va surveni ceva mai repede, in primele trei luni ale anului viitor.
Totodata cresterea survine dupa un an 2010 cu rezultate mari la export.
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
pentru modificarea si completarea Legii nr.263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice, in scopul corectarii unor inadvertente si formulari care lasa loc de interpretari din cauza modificarilor repetate ale legii;
Principalele rezultate ale studiului, grupate pe aspecte importante ale comportamentului de risc in trafic, sunt:
La data de 18 noiembrie 2010, ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Politia Sectorului 3 au efectuat o verificare la punctul de lucru al unei societati comerciale din sectorul 3, ocazie cu care l-au identificat pe D.
Liderul PSD Suceava, Gavril Marza, a declarat ieri ca ii va “vana“ pe directorii institutiilor centralizate care au “cochetat“ cu Alianta.
In Arges, consilierul judetean Iulian Fratica (ex-PC) s-a inscris in PD. ... La Suceava, un consilier judetean PSD, Mircea Rusu, s-a inscris in PNL, grupul liberal din CJ Suceava avand acum 11 membri.
Deputatul liberal Orest Onofrei a anuntat ieri ca intentioneaza sa renunte la mandatul de parlamentar pentru a ocupa functia de prefect de Suceava pentru care a fost desemnat de Biroul Permanent Judetean al PNL.
Vicepresedintele PNL Suceava, in acelasi timp primarul municipiului resedinta de judet, Ion Lungu, considera ca sefii de servicii descentralizate nu trebuie sa se cramponeze de functii, invocand fel de fel de explicatii, deoarece este normal ca Puterea in exercitiu sa-si instaleze directori din randurile sale, pentru a duce la indeplinire programul de guvernare.
Presedintii PSD ai consiliilor judetene din tara se vor intalni astazi, la Bucuresti, pentru a stabili cai de actiune comune in perioada urmatoare in ceea ce priveste administratia locala, dar si in relatia cu noul Guvern, a anuntat ieri presedintele PSD si CJ Suceava, Gavril Marza.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu (foto) a anuntat ca va propune, saptamana viitoare, la prima sedinta a Biroului Permanent Central al PNL pe care il conduce, sanctionarea senatorului liberal de Suceava, Tiberiu Prodan, care a contestat ordonanta privind noile formulare ale declaratiile de avere pe care trebuie sa le faca demnitarii.
Unirea Principatelor Romane va fi marcata la Muzeul de Istorie din Suceava prin expunerea Drapelului Unirii, cel care a fost arborat pe resedinta domneasca de la Ruginoasa, la acea vreme.
Deputatul PSD de Suceava Tudor Mohora a declarat ca PSD trebuie sa-si argumenteze propria pozitie referitoare la tema alegerilor anticipate, care vor fi impuse de Putere, in loc sa se multumeasca cu votul negativ acordat de populatie actualei guvernari.
Localitatea a trait ieri una din cele mai agitate zile din istorie, zeci de limuzine cu numere Bucuresti, Suceava, Iasi, Botosani, Gorj si din alte judete de prin toata tara strabatindu-i drumurile, iar circulatia fiind dirijata de cadre ale Politiei Rutiere.
google-analytics.com